20 jaar Passaat

Narai


Narai ligt niet ver van Tsumago en het is net als Tsumago, een pleisterplaats geweestop de postroute tussen Kyoto en Tokio. Ook hier vind je vele oude entraditionele huizen welkeal eeuwen oud zijn. Het verschil met Tsumago is dat dit niet is aangepast aan detoeristen, je ziet dus wel elektriciteitspalen en dergelijke modernismen. Wat jeer niet ziet, zijn toeristen. Het is een goed en mooi alternatief voor Tsumagoals je dergelijke plaatsen zonder de hordes toeristen wilt zien, al doen degeparkeerde auto’s voor de huizen en elektriciteitspalen en dergelijke weerwat afbreuk aan het geheel.
Narai is voornamelijk een lange bergweg waar de oudehuizen staan opgesteld. In een van deze prachtige oude huizen overnacht je.Kijk bij ‘hotels’ voor de mogelijkheden en meer info.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.