20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Tibet

Eeuwenlang afgesloten van de buitenwereld, oefent dit mysterieuze Boeddhistische rijk een enorme aantrekkingskracht uit. Achter het imposante bergmassief gaat een wereld schuil van uitgestrekte hoogvlaktes met kleine dorpjes, hoge bergpassen versiert met gebedsvlaggetjes, kleurrijke kloosters met rijen gebedsmolens en graslanden met nomadententen omringt door schapen en yaks.

Een reis in Tibet vraagt om een goede planning om vele redenen. Er is natuurlijke de hoogte, waar je met een goed reisplan probleemloos van je reis kunt genieten. Maar Tibet is een speciale regio in China en zonder een vergunning ( permit ) kan je hier niet eens naar toe. Omdat we over meer dan 20 jaar ervaring met reizen organiseren in Tibet beschikken, kunnen we dit voor je uit handen nemen, zodat je kunt genieten van machtige vergezichten en de mystieke sfeer in de kloosters.

Lees meer

 Praktische informatie

Per Spoor naar het Dak van de Wereld

20 dagen | 3655,00

Met deze reis combineer je de hoogtepunten van China met die van Tibet en reis je per trein en auto over de hoogste passen ter wereld! Om dat probleemloos te laten verlopen, overnacht je in een Tibetaans kloosterdorp Ta'er Si nabij Xining op een aangename hoogte van 2600 meter, zodat je de hoogtepunten als Lhasa, Gyantse en Shigatse en de hoogste punten van je verdere reis met plezier kunt beleven.
Lees meer

Tibet Top Tour

22 dagen | 3023,00

Dit is een van de meest afwisselende routes voor een Tibetreis. Je reist eerst door Amdo, een van de meest Tibetaanse regio's in China, waar je via Zhaohua naar het natuurpark Jiuzhaigou reist en verder naar  kloosterstadjes Langmusi en Xiahe. Goed geacclimatiseerd met de trein naar Tibet en  daarna langs de bekende hoogtepunten naar Mnt Everest BC bij Rongbuk en dwars door de Himalaya naar Nepal.
Lees meer

China Tibet Grand Tour

27 dagen | 3488,00

Twee topbestemmingen in een reis gecombineerd, maar wel op een speciale manier. Door in het zuiden te beginnen, bouw je de hoogte zeer goed op, zodat je in Tibet probleemloos kunt genieten. Via de schilderachtige plaatsen  als Yangshuo, Longji, Dali en Lijiang, reis je via Zhongdian naar het 'Dak van de Wereld' en eindig je met de grootse keizersteden Xi'an en Beijing.
Lees meer

Ontdek het andere Tibet

16 dagen | 1990,00

Dit unieke stuk Tibet maakte vroeger deel uit van het Tibetaanse Rijk onder de naam Kham. Zo heet het nog steeds, alleen ligt het nu buiten de provincie Tibet, maar het is hier Tibetaanser dan waar dan ook. Trek over eindeloze grasvlaktes met nomaden bij Ganzi, bezoek mysterieuse kloosters zoals in Sertar en in Dege, ontwaar de machtige bergen bij Manigango en ervaar het kloosterleven in Tagong. Weinig tot geen toeristen, dus een reis die enkel geschikt is voor diegene die tegen een stootje kunnen.
Lees meer

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.