20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Bolivia

Bolivia is een van de meest authentieke bestemmingen in Zuid Amerika. Door de onherbergzaamheid is de lokale cultuur weinig beinvloed door de moderne tijd. Tel daarbij op de vele verschillende en fascinerende landschappen als het hooggebergte en het regenwoud en alles wat er tussen zit, en je hebt een van de aantrekkelijkste landen om te reizen.

Maar reizen in een land wat een matige infrastructuur heeft en waar nauwelijks Engels wordt gesproken, maakt het reizen niet altijd makkelijk, maar wie zich daarop instelt, heeft de tijd van leven in Bolivia. We kunnen in dit land echt van alles voor je organiseren en een combinatie met de omliggende landen is geen probleem voor ons, dus voeg gerust plaatsen toe aan je reisplan die buiten Bolivia liggen.

Lees meer

 Praktische informatie

Regenwoud en Zoutmeren

23 dagen | € 3068,00

De ongekende diversiteit van Bolivia komt helemaal aan bod in deze reis. Trek van dorp naar dorp ver een oude handelsoute tussen Samaipata en de witte stad Sucre en acclimatiseer gelijk aan de hoogte. Via zilverstad Potosí naar het buitenaardse Salar de Uyuni, en geniet van de flora en rijke fauna in het unieke Madidi nationale park, een van de beste parken in Zuid Amerika en gek genoeg vrij onbekend.
Lees meer

Reis langs de toppen van de Andes

24 dagen | € 3198,00

Een reis met een ongekende diversiteit aan landschappen, bevolking en cultuur. Hoewel je door drie landen reist, is het de Andes die de centrale rol speelt in de reis. Een reis voor de wat meer ervaren reiziger, die weet dat je soms wat ongemak voor lief moet nemen om op bijzondere plekken terecht te kunnen komen zoals overnachten bij Indianen op het Isla Amantani of de zeer spectaculaire jeeptocht bij Uyuni.
Lees meer

Zilverroute naar San Pedro

20 dagen | € 2580,00

Volg de oude handelsroute tussen Samaipata en Sucre en zie een stuk Bolivia waar toeristen niet komen. Mooie traditionele dorpen waar de geest van Che Chevara nog immer rondwaard. Trek over de ruige Andes via ongelooflijke landschappen tijdens de Salar de Uyuni jeeptocht en ontspan daarna in het oasestadje San Pedro de Atacama en geniet wat de woestijn hier te bieden heeft, maanlandschappen en enorme geisers.
Lees meer

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.