20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Madidi national park

Madidi is door de Unesco als ’Heritage Site’ bestempeld. Het heeft een ongekende diversiteit aan planten en dieren doordat het park een uniek terrein beslaat; het loopt van de hoogste bergen van Bolivia tot diep in de jungle van de Amazone. Meer dan 90% van alle vogelsoorten die in Bolvia voorkomen kun je in dit park bewonderen en dit geeft de enorme rijkdom van dit park aan.
Verder is er de kans om in het park nog vele andere dieren te observeren, zoals verschillende zoogdieren en primaten, miljoenen soorten mooie en minder mooie insecten, reptielen waaronder de kaaiman. Er liggen in het park nog een aantal karakteristieke dorpen waar de Indiaanse bevolking nog leeft zoals ze eeuwen terug al deden. Madidi ligt diep verscholen in het regenwoud en is het beste bereikbaar per vlucht en boot, waarvoor je minimaal vier dagen moet uittrekken; vijf of zes dagen genieten echter de voorkeur.
Je kunt verschillende tochten maken in het park waarbij je kunt kiezen uit de hoeveelheid dagen en de manier waarop je wil overnachten: slapen in een lodge of kamperen. De lodge waarvan gebruik wordt gemaakt heet de Chalalán Ecolodge, een prachtige lodge middenin het park. Tijdens de zesdaagse kampeertocht maak je een trekking van drie dagen dwars door ongerept regenwoud, waarbij je ’s nachts kampeert. Dit is een unieke, echt avontuurlijke belevenis! Op deze website een drietal voorbeelden van tochten zoals wij die aanbieden. Iedere Madidi tocht begint met een vlucht naar Rurrenabaque en een overnachting daar. Van daar gaat de tocht verder per boot naar Madidi. Het duurt dus al anderhalve dag om er te komen, maar de tocht over de rivier vormt een uitstekende inleiding tot wat komen gaat!
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.