20 jaar Passaat

Jouw reis naar Equador en Galapagos...

...op maat gemaakt!

Zo werkt het

Ecuador

Hoewel Ecuador het kleinste 'Andesland' is, heeft het heel wat in de aanbieding. Wie kent de wonderlijke Galapagos eilanden niet, waar dieren geen enkele angst kennen voor de mens? Je moet hier zelfs soms over de dieren stappen, die op het pad blijven liggen, of je speelt tikkertje onderwater met een zeeleeuw.

Het vasteland van Ecuador is bijna net zo fascinerend, traditionele Indiaanse bevolking op markten waar de kleuren vanaf spatten, regenwoud waar je nog meer wild life kunt zien, koloniale steden die tot de mooiste ter wereld behoren en overal klassieke vulkaantoppen die landschap sieren.

Hoe pak je al die mooie dingen in een reis? Zie hieronder een aantal voorbeelden van rondreizen in Ecuador, maar laat gerust aan ons weten wat je zoekt. Zo kunnen we bogen op jarenlange ervaring met Galapagos boten en weten welke routes en boten het beste bij je passen.

Lees meer

 Praktische informatie

Voorbeeldreizen

We hebben een aantal voorbeeldreizen voor je samengesteld. Je kunt deze gebruiken als basis van uw reis door de steden toe te voegen aan je reisplan.

Je kunt ook naar het overzicht van alle steden van deze bestemming.


Laan der vulkanen

18 dagen | € 4268,00

Laan der vulkanen
Doorkruis Ecuador van noord naar zuid over de Pan Amercana, de beroemde highway, die dwars door de Andes gaat langs vele imponerende vulkanen. Ontdek het prachtige kratermeer en omgeving van Quilotoa, een van de meest authentieke regio's. Race met een fiets de machtige flanken van de Cotopaxi af. Zit op het dak van een trein die de Duivelneus afrijdt en geniet van het ongekende wild life op de Galapagos.

Puur Natuur

17 dagen | € 4880,00

Puur Natuur
Na twee dagen cultuur in Quito, de mooiste hoofdstad van Zuid Amerika, duik je daarna de natuur in. Ervaar de rijkdom aan dieren en planten in het afgelegen ( dus veel wild life ! ) natuurpark Cuyabeno. Vaar met een bootje over stille rivieren op zoek naar kaaimannen. Vervolgens reis je naar Galapagos, waar je praktisch struikelt over de dieren, die geen angst kennen voor de mens.

Peru met Galapagos

18 dagen | € 4498,00

Peru met Galapagos
Een combinatie van de mooiste cultuur - en natuurschatten van Zuid Amerika! Zie de machtige condor zweven over de Andes in de Colca Canyon, sta oog in oog met de oude Inca stad Machu PIcchu en wandel tussen de zeeleeuwen, schildpadden en vele vogels op de eilanden van de Galapagos

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.