20 jaar Passaat

Baños

Een klein dorpje op de grens van de Andes en de Amazone die haar naam te danken heeft aan de heerlijke warmwaterbronnen, waar je je vermoeide ledematen lekker in kunt laten uitrusten. Een heerlijke plek om een paar dagen te vertoeven en waar je je ’s avonds prima kunt vermaken in de leuke restaurantjes, gezellige penas (de lokale muziekcafés) en op de terrasjes.
Omringd door groene bergen en de al wat tropische begroeiing, is er naast het relaxen in Baños ook een goede mogelijkheid om deze omgeving te voet, met een paard, fiets of raftboot te ontdekken en een bezoek aan de kerk met zijn mooie binnentuin is zeker ook een aanrader.

Baños kun je rechtstreeks vanuit Quito met de bus bereiken(ongeveer 4 uur) en kom je uit andere delen van Ecuador dan zijn Riobamba of Ambato vaak overstapplaatsen. Als je vanuit de jungle komt is Puyo de dichtstbijzijnde grote plaats (ongeveer 3 uur met de bus).
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.