20 jaar Passaat

Vilcabamba

De groene en vruchtbare vallei ligt wat verstopt in het zuiden van Ecuador en is een ideale plek om een paar dagen aangenaam te vertoeven en - als je wilt - actief de natuur in kunt trekken. Vilcabamba is een klein charmant stadje waar heel wat buitenlanders zich gevestigd hebben vanwege het aangename klimaat, prachtige landschap en de mooie omgeving. Het is daardoor een zeer relaxte plek, waar het leven in een rustig tempo voorbij trekt.

De bergen rondom lenen zich uitstekend voor mooie wandelingen en de vele natuurparken en rivieren zijn ook prima plekken om je ontspannen, wat rond te wandelen of te zwemmen.

Wat verderop ligt Loja, een stad met een wat nepperige middeleeuwse toegangspoort, die toch op de een of andere manier indruk maakt. 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.