20 jaar Passaat

Cuyabeno wildlife reserve

Een van de hot spots van biodiversiteit ter wereld, dit grote ongerepte en afgelegen ecosysteem heeft een vrijwel ongekende hoeveelheid verschillende soorten planten en dieren.
Ara’s, Harpij-arenden, kaaimannen, anaconda’s, meervallen, rivier-dolfijnen, vele apensoorten, luipaarden en jaguars leven hier onder andere, maar vergeet niet dat het niet altijd mogelijk is deze te zien!

Vanuit Quito is het 30 minuten vliegen naar Lago Agrio waar je wordt opgehaald door een engels sprekende gediplomeerde gids. Een alternatief voor de vlucht naar Lago Agrio is een bustocht. De route naar Lago Agrio is erg mooi, gaat o.a. langs prachtige watervallen en duurt ongeveer 8-10 uur, een aanrader! Je reist dan een dag eerder dan mensen die een vlucht nemen en je overnacht in een basic hotel in Lago Agrio. De volgende ochtend begint de jungletocht.

Klimaat: tropisch regenwoudklimaat met een gemiddelde temperatuur van 26 graden Celsius. Van april tot augustus zijn de nattere maanden.

Baggage: een tas tot 15 kilo, en een dag rugzak. Men kan altijd bagage achterlaten in het hotel in Quito.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.