20 jaar Passaat

Cajas Nationaal Park

Cajas National park ligt 40 km ten westen van Cuenca. Het heeft een nat en koudklimaat met temperaturen tussen de 8° en 15°C. De hoogste piek is 4405 m. Cajas is vooral beroemd voor zijn vegatatie en voor de uitstekende gelegenheid om op forel te vissen in vele meren in het park. De uitzichten zijn prachtig. Je kan in het park erg mooi wandelen maar doe dit wel altijd met een gids omdat de kans op verdwalen best groot is.

Vanuit Cuenca kunnen we een excursie regelen waarbij je met een lokale gids en een auto een wandeling gaat maken in het park. De lengte van de tocht is afhankelijk van jezelf en je kunt van te voren met een gids af spreken hoeveel uren je wilt lopen. Probeer tijdens een excursie alhier zeker eens de lokaal gekweekte forel, een lekkernij!

Je kan ook in het park kamperen dus je kan ook meerdaagse tochten maken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat het ’s nachts erg koud is.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.