20 jaar Passaat

Lasso

Dit dorpje ligt vlakbij Latacunga. Er valt weinig te beleven maar vlakbij het dorpje ligt Hacienda la Cienega (zie onder hotels bij Latacunga) waar het erg de moeite waard is om te overnachten. Prachtige oude haciende die zo als een filmset gebruikt zou kunnen worden. Naast de imposante hacienda ligt een prachtige kapel die onlangs zeer goed gerenoveerd is. De tuin rondom is klassiek en maken het plaatje compleet.

DE regio rondom deze prachtige hacienda is zeker de moeite waard. Bij helder weer heb je zicht op de gigantische Cotopaxi vulkaan en de regio rondom zijn vele schitterende en nog zeer authentieke markten die vaak bijzonder kleurrijk zijn. Daarnaast is de omgeving zelf een ideale plek om te wandelen, fietsen of uitstapjes te maken zoals het Quilotoa met zijn mooie landschappen, kleine dorpjes en het imponerende kratermeer.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.