20 jaar Passaat

Quito

Een hoofdstad die tot een van de allermooiste ter wereld behoort met zijn vele koloniale gebouwen en mooie kerken en prachtig gelegen op bijna 3000 meter in een groene vallei tussen bergen en vulkanen. Het oude koloniale centrum is heerlijk om doorheen te slenteren langs de kleine marktjes, over kinderhoofdstraatjes met barokke koloniale huizen uit de tijd van de Spaanse overheersing.
De straatjes worden verbonden door mooie plaza’s met aan de plaza Grande het witte presidentiele paleis waar je nog de wisseling van de wacht mee kan maken.
Het kerkhof in Quito is het bezichtigen waard, het lijkt wel een stad in de stad zelf waarvan ieder graf weer bijzonder is versierd.

Het nieuwe deel van de stad is vooral erg leuk om op jacht te gaan naar souvenirs, lekkere restaurantjes, leuke kroegjes en te zien hoe de moderne stedelijke Ecuadorianen flaneren over de boulevard de ‘Amazonas’. Als je door de stad loopt zal je de grote verschillen in Quito opmerken, grote moderne kantoorgebouwen, koloniale huizen en houten huisjes , . Een tochtje naar de ‚ÄúPanecillo de engel die over de stad waakt is zeker de moeite waard met een mooi uitzicht over de stad en met helder weer over de vele vulkanen die Quito omringen.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.