20 jaar Passaat

Jouw reis naar Brazilië...

...op maat gemaakt!

Zo werkt het

Brazilie voorbeeldreizen

Swingend samba-voetbal en bruisend carnaval, daar staat Brazilie om bekend. Maar er is veel meer. Het grootste land van Zuid-Amerika is ook groot in natuurschoon en kan bogen op een rijk muzikaal en koloniaal erfgoed. En dan natuurlijk de stranden van Brazilie, geen land heeft er zo veel en zo mooi.

Slenter door de sfeervolle koloniale stadjes, ga paardrijden in de Pantanal, snorkelen in de ongelooflijk blauwe oceaan, vaar met een bootje door het regenwoud en laat je natspetteren bij de grootse watervallen van Iguazu. Dit enorme land heeft een enorme diversiteit. Maar ook enorme afstanden en om alles met elkaar te verbinden, zal je regelmatig het vliegtuig in stappen. Maar wat verbindt goed? Waar kan je goed snorkelen en waar zie je de zeldzame hyacint ara?

Zie hieronder een paar voorbeelden, maar we bekijken per aanvraag wat de beste oplossing is om alles aan elkaar te knopen tot een reis die net zo bruisend is als het Braziliaanse carnaval.


Lees meer

 Praktische informatie

Cultuur en Natuur

19 dagen | € 2098,00

Cultuur en Natuur
Dans mee door de sfeervolle smalle straatjes op het ritme van de trommelbands in Salvador de Bahia, wandel door een landschap van vreemde tafelbergen in Chapada Diamantina en geniet van sfeervol Lencois, erg mooi koloniaal stadje. Vergaap je aan 275 watervallen van Iguazu. Na Rio de Janeiro lekker relaxen op Ilha Grande,  een uniek eiland praktisch zonder wegen en met fantastische stranden en natuur.

De Natuur van het water

19 dagen | € 3898,00

De Natuur van het water
Een spetterend begin in Iguazu! Via het bruisende Rio de Janeiro  naar Parati, mooi voormalig goudstadje, waar de stranden goudgeel zijn. Vervolgens vind je je zelf terug in een van de mooiste stukken van de Amazone, waar je vanuit een unieke lodge prachtige tochten maakt. Daarna naar de Pantanal, een van de allerbeste moerasgebieden voor het zien wild life, heel, heel veel wild life.

IJsbergens met tropische watervallen

23 dagen | € 4018,00

IJsbergens met tropische watervallen
Het mooiste van Patagonie zien en eindigen met strand, dat is deze reis. Geniet van de pinguins, walvissen en veel ander wild life in Peninsula Valdez. Maak  de mooiste wandelingen in Torres del Paine, vanuit comfortabele lodge en zie enorme stukken ijs afbreken bij Perito Moreno in El Calafata. Vervolgens 'opwarmen' bij de watervallen van Iguazu en het Copacabana strand in Rio de Janeiro.

Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.