20 jaar Passaat

Torres del Paine

Dit park is beslist een aantal dagen waard, ook als je geen trektocht of wandeltochten wilt maken. Het behoord tot een van de mooiste natuurparken ter wereld en door de goede infrastructuur in het park, kunnen we voor iedereen een onvergetelijk bezoek van maken.

Trek voor een bezoek aan het park beslist een paar dagen uit, want het heeft zeer veel te bieden. Er is een rijke en overvloedige wild life en plantenrijk te bewonderen naast het overweldigende landschap van diepblauwe meren, grillige bergen en gigantische gletsjers.

Maar soms is enkel de zonsondergang of een wolkenformatie al genoeg om je te overweldigen.

Zie bij ’excursies’ de wandelmogelijkheden die we voor je kunnen uitzetten, van eenvoudig tot de meer geoefende wandelaar. Dit zijn slechts voorbeelden, aanpassen aan je wensen is bij ons altijd mogelijk. Van bijna elk wandeltraject vind je hier ook een uitgebreide fotopresentatie.
Wie alle verbluffende uitzichten wil zien, raden we aan om de beroemde ’W-trektocht’ te doen.

Maar ook paardrijtochten, boottochten of gewoon genieten van het uitzicht van uit een hotel is hier mogelijk. zie bij ’hotels’ de overnachtingenmogelijkheden in het park.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.