20 jaar Passaat

Arica

Het beginpunt voor vele mensen om naar Lauca te gaan. De stad zelf is aardig en heeft een sfeervolle plaza en een leuke haven met goede visrestaurantjes.
Tegenwoordig is Arica het beach-resort voor rijke Bolivianen (Bolivia heeft geen kust),wat het aanzicht van de stad rond het strand wel behoorlijk veranderd heeft. Vele glimmende gebouwen met alle denkbare luxe zijn hier de afgelopen jaren verrezen.
Vanuit Arica ging tot voor kort een klein treintje dwars door de Andes naar La Paz, een zeer spectaculaire route. Helaas is deze dienst opgeheven, echter zodra deze trein weer rijdt zullen we het zeker in ons programma aanbieden. Er is wel een busverbinding tussen Arica en La Paz.
Omdat Arica zo noordelijk ligt is het ook mogelijk om hier vandaan door te reizen naar Peru. Er zijn busverbindingen naar Tacna met een door- verbinding naar Arequipa mogelijk.

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.