20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Puerto Varas

Dit stadje ligt aan het Lago Llanquihue waar je over het meer een prachtig uitzicht hebt over 3 besneeuwde vulkaantoppen. De Duitse invloeden zijn hier ook duidelijk waarneembaar en er wordt hier nog volop Duits gesproken. Het stadje is gebouwd rond een mooi kerkje, die gelegen op een heuvel, de stad domineert. De huizen rondom de plaza bestaan voornamelijk uit typerende houten huizen, geschilderd in heldere kleuren.
Als het avond wordt is een wandeling langs het meer met uitzicht op de vulkaantoppen een absolute aanrader. Dit zeer sfeervolle stadje is veruit te prefereren boven het drukke Puerto Montt en ligt op slechts 20 minuten rijden hier vandaan. Door zijn ligging - meer landinwaarts - zijn de weeromstandigheden ook vaak beter dan in Puerto Montt.
Puerto Varas is een ideaal begin/eindpunt voor het maken van een van de mooiste selfdrives in het merendistrict rond Lago Llanquihue.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.