20 jaar Passaat

San Pedro - Uyuni (Bolivia) jeeptocht

Dit is veruit de meest spectaculaire route om de Andes over te steken en een ieder die dit gebied doorkruist heeft, is er zeer enthousiast over. De tocht duurt minimaal 3 dagen, maar het is aan te raden er een dagje langer over te doen.
Je reist in 3 of 4 dagen langs onwerkelijke landschappen van kale multicolorbergen, verstilde meren die van kleur veranderen als de wind opsteekt, overnacht in piepkleine plaatsjes als Villa K en rijdt over een enorme zoutvlakte. Je zult onderweg bijna zeker flamingo’s zien, een thermischbad nemen, en verbaasd staan te kijken hoe Laguna Colorada van kleur verandert als het avond wordt.
Het grote voordeel om deze tocht te ondernemen vanuit Chili, is dat je niet dezelfde weg terug hoeft te reizen. Op deze wijze bespaar je tijd en verbind je op een bijzondere manier deze 2 landen.
Kan uiteraard ook andersom gedaan worden. Meer over deze zeer bijzondere tocht lees je en zie je bij Uyuni (Bolivia).
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.