20 jaar Passaat

Pica

Het oasestadje Pica is aardig met een leuke centrale plaza met winkeltjes, maar het is vooral een aangename stop vanwege zijn zeer goede warmwaterbronnen, die openbaar zijn. Erg prettig om na een lange rijdag door de stoffige woestijn.hier te ontspannen.
De weg naar Colchane vanaf Pica/( of Iquique ) is een mooie en grotendeels goede asfaltweg met onderweg prachtige vergezichten over het grillige en soms verrassend kleurrijke desolate landschap met heel af en toe een oase met akkertjes, huisjes en uiteraard kerkjes. Voordat je aan de rit naar Colchane maakt, is het beslist aan te raden om een stop te maken in de verlaten mijnstad Humberstone. Het staat nu op de werelderfgoedlijst van de Unesco en het is een fascinerende plek om te bezoeken. Op weg naar Humberstone ligt La Tirana, een klein stadje waar je een aantal mooie historische kerken kunt bezoeken en waar eens per jaar een uitermate kleurrijk festival gehouden wordt van 10 tot en met 19 juli. 
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.