20 jaar Passaat

Puerto Montt

Een stad wat een typische transit punt is voor vluchten, schepen, en ferry‘s. De stad zelf heeft niet veel te bieden, al is de ligging aan de baai bij mooi weer van een ongekende schoonheid. De baai met de havens en de kleurrijke vissersbootjes vormen een mooi contrast met de besneeuwde vulkaantoppen. De wijk Angelmo is beroemd vanwege de uitstekende visrestaurants en vele souvenirs winkeltjes.
De wijk rondom de baai bestaat nog uit vele houten huizen en smalle straatjes met rommelige markten.

Vanuit Puerto Montt is de bekende meren oversteek per boot en bus te maken naar Bariloche in Argentinië. Je kunt onderweg overnachten in Puella, een eilandje met 1 prijzig hotel of direct doorvaren naar Bariloche en hier overnachten. Je kunt per bus weer terugkeren naar Puerto Montt via een andere route over de Andes. Alternatief is uiteraard om verder door te reizen in Argentinië. De reacties over deze oversteek zijn verdeeld en we horen vaker en vaker dat het zeer toeristisch en nogal vercommercialiseerd is.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.