20 jaar Passaat

Chiloé

Dit eiland is aardig om te bezoeken, maar slecht weer gooit vaak roet in het eten. Het eiland is daardoor wel bijzonder groen en heeft een mooi natuurpark wat het meest zuidelijke regenwoud ter wereld is.

Als je Chiloé wilt bezoeken, dan ben je aangewezen op een huurauto, met het openbaar vervoer zijn de mogelijkheden zeer beperkt en zeer tijdrovend. Het interessantste stadje is Castro met een prachtige houten kerk en zijn gerenoveerde interieur. De sfeervolle en typerende palifitos , huizen op palen langs de vloedlijn zijn een van de belangrijkste kenmerken van Castro. Bij hoog water kan men naar huis roeien. Verder kun je hier uitstekend vis eten, wat niet zo verwonderlijk is, omdat de meeste inwoners van dit eiland zich met de visvangst bezighouden.

Op dit eiland kom je ook de typerende Chilote kerkjes tegen, welke vaak nu op de monumentenlijst staan.

Verder zijn er vele piepkleine schilderachtige plaatsjes te bezoeken als Achao. Chiloé is eenvoudig te bereiken met een huurauto vanuit Puerto Montt/Varas.

 

 

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.