20 jaar Passaat

Hornopiren

Hornopiren is een klein havenstadje waar de veerboten vertrekken dieper de wildernis van  Patagonie in. Het is hier zo ruig, dat het aanleggen van de weg naar het zuiden te moeilijk en te kostbaar zou zijn. Vandaar dat je hier enkel per veerboot verder kunt. Die wildernis is te zien in een nationaal park vlakbij het stadje. Het park kenmerkt zich door woeste rivieren, blauwe lagunes, vele verschillende soorten planten en bomen en de machtige Hornopiren vulkaan. De bebossing is zo dicht, dat het ook wel een jungle genoemd wordt

Het park heeft een aantal mooie aangelegde paden waar je wandelingen over kunt maken van 1 tot 4 uur naar mooie meren, langs snelstromende rivieren en watervallen.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.