20 jaar Passaat

Laguna San Rafael

Een tocht die we van harte kunnen aanbevelen is een trip naar Laguna San Rafael. Je kunt naar dit natuurpark enkel per boot of klein vliegtuigje komen. Het is een spectaculaire gletsjer waar je enorme brokken ijs ziet afbrokkelen. Het leukste onderdeel van de tocht is de excursie naar de gletsjer met een rubberboot. Door de ijsvelden en bergen baan je je een weg naar de mond van deze imponerende gletsjer, zeer spectaculair!
Er zijn verschillende mogelijkheden om er per boot te komen.

Een andere mogelijkheid is per luxe catamaran, de Patagonia Express. Er zijn 2 mogelijkheden, een vierdaagse tour en een zevendaagse tour. Je overnacht onderweg in een resort genaamd Termas de Puyuhuapi, een van de beroemdste in Chili, enkel te bereiken per boot of watervliegtuigje. Dit bijzondere resort ligt midden in de overweldigende natuur en beschikt over een buitenspa en een binnenbad In de omgeving zijn diverse wandelingen mogelijk door de indrukwekkende natuur.

Voor alle trips naar San Rafael geldt dat eten en drinken en de excursie met een rubberboot inclusief is.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.