20 jaar Passaat

Villa Cerro Castillo

Dit kleine plaatsje aan de Carretera Austral ligt aan de voet van de gelijknamige berg. De naam, Cerro Castillo verwijst naar de grillige bergtoppen, die wel iets weg hebebn van een kasteel ( 'castillo' in het Spaans ). Vanuit dit dorpje kan je een eendaagse of meerdaagse trektocht maken, maar je kunt ook gewoon vanuit het dorpje zelf genieten van de mooie uitzichten.

Indien je een meerdaagse trektocht wilt gaan maken over de goed aangegeven paden, dan moet je wel zelfvoorzienend zijn, dus je trekt met je eigen tent en eten voor onderweg. Neem contact met ons op als je hierin geinteresseerd bent.

De eendaagse  tocht is een stevige trek naar het  intens blauwe meerrtje aan de voet van de berg.. Omdat dit dorp op slechts een uurtje rijden van de luchthaven van Balmaceda / Coihaique, ligt is het ook uit dat oogpunt vaak een aantrekkelijke plek om te verblijven als je laat aankomt of vroeg moet vertrekken vanaf de luchthhaven.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.