20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Chili

Chili, een langgerekt lint , ingeklemd tussen de blauwe Pacific en de witte bergtoppen van de  Andes. Het land kenmerkt zich daardoor met een fascinerend aantal verschillende natuurlandschappen. Vele kilometers kust met onder andere fjorden met  gletsjers die in het water afbrokkelen. Bergen die bijna loodrecht oprijzen; vele meren en rivieren in alpien landschap. Verder een woestijn die de droogste ter wereld is en imposante vulkanen met een ongekende hoeveelheid zeldzaam wild.

Alleen Chili is van noord naar zuid 4300 km lang en het zuiden is niet eens verbonden met een weg met de hoofdstad. Hoe ga je dat allemaal zien en beleven, zonder al te veel geld kwijt te zijn aan vliegen? Waar kan je beter wel of niet een auto huren? Boek je een privé reis of ga je met je familie of vrienden? En waar overnacht je als gaat wandelen in de verbluffende natuurparken?  Zie hieronder een aantal ideeen van onze kant, maar we hebben er veel meer. Combineren met andere landen is ook geen probleem voor ons, we kunnen dat probleemloos voor je organiseren, heb jij meer tijd om van al die landschappen te genieten!

Lees meer

 Praktische informatie

Eindeloos ijs

20 dagen | € 2499,00

Het mooiste gedeelte van Patagonie ervaren op de beste manier; per huurauto en te voet. Maak een autotocht over een stuk van de beroemde Camino Austral, tussen Coyhaique en het idyllische Guadal, met uitzicht over de mooiste meren in Chili. Daarna trek je verder zuidwaarts, naar de wereld van gletsjers in El Calafate en ruige berglandschappen met de mooiste bergwandelingen in Torres del Paine, de W-trek.
Lees meer

Carretera Austral met Woestijn

22 dagen | € 3488,00

Twee spectaculaire self drives in twee compleet verschillende gebieden. Je gaat eerst de fascinerende Atacama woestijn ontdekken rondom San Pedro de Atacama. Vervolgens via een bijzondere backroute naar Lauca nat. park. Daarna naar het zuiden, waar je dagenlang door de uitgestrekte wildernis van Patagonie rijdt over de Carretera Austral. Deze tocht over de enige weg naar het zuiden, gaat door vele parken. Het programma is zo ingedeeld dat  je ook de tijd hebt om de benen te strekken om de parken onderweg echt te bezoeken.Rondom Guadal zijn een veelheid aan outdoor excursies mogelijk.
Lees meer

Vulkanen en beelden

22 dagen | € 3877,00

Trek eerst door de woestijn, vergeten mijnstadjes en langs vele schitterende natuurparken in het ruige noorden van Chili per stoere 4WD over de Backroute San Pedro - Lauca.  Bezoek het mooiste Andeskerkje in Parinacotta en geniet van het wildlife in Lauca. Daarna naar het uiterst zuiden van Chili, beroemd vanwege het grillige landschap van Torres del Paine en sluit af op mysterieus  Paaseiland.
Lees meer

Reis langs de toppen van de Andes

24 dagen | € 3198,00

Een reis met een ongekende diversiteit aan landschappen, bevolking en cultuur. Hoewel je door drie landen reist, is het de Andes die de centrale rol speelt in de reis. Een reis voor de wat meer ervaren reiziger, die weet dat je soms wat ongemak voor lief moet nemen om op bijzondere plekken terecht te kunnen komen zoals overnachten bij Indianen op het Isla Amantani of de zeer spectaculaire jeeptocht bij Uyuni.
Lees meer

Selfdrive & Hike, Just go South !

26 dagen | € 4495,00

Twee legendarische wegen, plus heel veel wandelingen in de mooiste parken van Patagonie! Eerst rij je over de Carretera Austral langs vele natuurparken en daarna over de Ruta Cuarenta ( Ruta 40 ) de beroemde weg in Argentinie naar het diepe zuiden van Patagonie. Het programma is zo samengesteld dat je naast deze spectaculaire self drive ook lekker veel kan wandelen en of andere outdoor activtiteiten kan doen, want je ervaart Patagonie toch niet achter het raam van je auto? Dus: just drive south en hike !
Lees meer

IJsbergens met tropische watervallen

23 dagen | € 4018,00

Het mooiste van Patagonie zien en eindigen met strand, dat is deze reis. Geniet van de pinguins, walvissen en veel ander wild life in Peninsula Valdez. Maak  de mooiste wandelingen in Torres del Paine, vanuit comfortabele lodge en zie enorme stukken ijs afbreken bij Perito Moreno in El Calafata. Vervolgens 'opwarmen' bij de watervallen van Iguazu en het Copacabana strand in Rio de Janeiro.
Lees meer

Zilverroute naar San Pedro

20 dagen | € 2580,00

Volg de oude handelsroute tussen Samaipata en Sucre en zie een stuk Bolivia waar toeristen niet komen. Mooie traditionele dorpen waar de geest van Che Chevara nog immer rondwaard. Trek over de ruige Andes via ongelooflijke landschappen tijdens de Salar de Uyuni jeeptocht en ontspan daarna in het oasestadje San Pedro de Atacama en geniet wat de woestijn hier te bieden heeft, maanlandschappen en enorme geisers.
Lees meer

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.