20 jaar Passaat

Jouw reis naar Chili...

...op maat gemaakt!

Zo werkt het

Chili voorbeeldreizen

Chili, een langgerekt lint , ingeklemd tussen de blauwe Pacific en de witte bergtoppen van de  Andes. Het land kenmerkt zich daardoor met een fascinerend aantal verschillende natuurlandschappen. Vele kilometers kust met onder andere fjorden met  gletsjers die in het water afbrokkelen. Bergen die bijna loodrecht oprijzen; vele meren en rivieren in alpien landschap. Verder een woestijn die de droogste ter wereld is en imposante vulkanen met een ongekende hoeveelheid zeldzaam wild.

Alleen Chili is van noord naar zuid 4300 km lang en het zuiden is niet eens verbonden met een weg met de hoofdstad. Hoe ga je dat allemaal zien en beleven, zonder al te veel geld kwijt te zijn aan vliegen? Waar kan je beter wel of niet een auto huren? Boek je een privé reis of ga je met je familie of vrienden? En waar overnacht je als gaat wandelen in de verbluffende natuurparken?  Zie hieronder een aantal ideeen van onze kant, maar we hebben er veel meer. Combineren met andere landen is ook geen probleem voor ons, we kunnen dat probleemloos voor je organiseren, heb jij meer tijd om van al die landschappen te genieten!

Lees meer

 Praktische informatie

Eindeloos ijs

20 dagen | € 2499,00

Eindeloos ijs
Het mooiste gedeelte van Patagonie ervaren op de beste manier; per huurauto en te voet. Maak een autotocht over een stuk van de beroemde Camino Austral, tussen Coyhaique en het idyllische Guadal, met uitzicht over de mooiste meren in Chili. Daarna trek je verder zuidwaarts, naar de wereld van gletsjers in El Calafate en ruige berglandschappen met de mooiste bergwandelingen in Torres del Paine, de W-trek.

Carretera Austral met Woestijn

22 dagen | € 3488,00

Carretera Austral met Woestijn
Twee spectaculaire self drives in twee compleet verschillende gebieden. Je gaat eerst de fascinerende Atacama woestijn ontdekken rondom San Pedro de Atacama. Vervolgens via een bijzondere backroute naar Lauca nat. park. Daarna naar het zuiden, waar je dagenlang door de uitgestrekte wildernis van Patagonie rijdt over de Carretera Austral. Deze tocht over de enige weg naar het zuiden, gaat door vele parken. Het programma is zo ingedeeld dat  je ook de tijd hebt om de benen te strekken om de parken onderweg echt te bezoeken. Rondom Guadal zijn een veelheid aan outdoor excursies mogelijk.

Vulkanen en beelden

22 dagen | € 3877,00

Vulkanen en beelden
Trek eerst door de woestijn, vergeten mijnstadjes en langs vele schitterende natuurparken in het ruige noorden van Chili per stoere 4WD over de Backroute San Pedro - Lauca.  Bezoek het mooiste Andeskerkje in Parinacotta en geniet van het wildlife in Lauca. Daarna naar het uiterst zuiden van Chili, beroemd vanwege het grillige landschap van Torres del Paine en sluit af op mysterieus  Paaseiland.

Reis langs de toppen van de Andes

24 dagen | € 3198,00

Reis langs de toppen van de Andes
Een reis met een ongekende diversiteit aan landschappen, bevolking en cultuur. Hoewel je door drie landen reist, is het de Andes die de centrale rol speelt in de reis. Een reis voor de wat meer ervaren reiziger, die weet dat je soms wat ongemak voor lief moet nemen om op bijzondere plekken terecht te kunnen komen zoals overnachten bij Indianen op het Isla Amantani of de zeer spectaculaire jeeptocht bij Uyuni.
Dag Van Naar Transport Hotels  Opmerkingen
 1 Amsterdam->
Lima ->

Lima
Arequipa

int'le vlucht
Vliegtuig
Casona Solar Inclusief :transfer luchthaven naar hotel. 
 2 Arequipa     Casona Solar
 3 Arequipa     Casona Solar   
 4 Arequipa Colca Canyon Toeristenbus    
 5 Colca Canyon Arequipa Toeristenbus Casona Solar  
6 Arequipa Cuzco Vliegtuig Buena Vista Inclusief: transfers naar en van luchthaven. Vlucht # 08:10 - 09:10
7 Cuzco     Buena Vista  
Cuzco Inca Trail Trein/trekking Tent  
9 Inca Trail   Trekking Tent  
10 Inca Trail   Trekking Tent  
11 Inca Trail Cuzco Trekking/trein Buena Vista  
 12 Cuzco  Puno Bus    
13 Puno Laquina Boot Homstay  
14  Laquina Puno Transfer    
15 Puno Copacabana Bus    
16 Copacabana La Paz Bus    
17 La Paz Uyuni Vliegtuig    
18 Salar Uyuni   Prive auto     
19 Salar Uyuni   Prive auto    
20 Salar Uyuni San Pedro de Atacama Prive auto    
21  San Pedro de Atacama       vrije dag
22 San Pedro de Atacama  Santiago Vliegtuig    
23 Santiago Amsterdam Int. vlucht    
24 Aankomst Amsterdam      

Selfdrive & Hike, Just go South !

26 dagen | € 4495,00

Selfdrive & Hike, Just go South !
Twee legendarische wegen, plus heel veel wandelingen in de mooiste parken van Patagonie! Eerst rij je over de Carretera Austral langs vele natuurparken en daarna over de Ruta Cuarenta ( Ruta 40 ) de beroemde weg in Argentinie naar het diepe zuiden van Patagonie. Het programma is zo samengesteld dat je naast deze spectaculaire self drive ook lekker veel kan wandelen en of andere outdoor activtiteiten kan doen, want je ervaart Patagonie toch niet achter het raam van je auto? Dus: just drive south en hike !

IJsbergens met tropische watervallen

23 dagen | € 4018,00

IJsbergens met tropische watervallen
Het mooiste van Patagonie zien en eindigen met strand, dat is deze reis. Geniet van de pinguins, walvissen en veel ander wild life in Peninsula Valdez. Maak  de mooiste wandelingen in Torres del Paine, vanuit comfortabele lodge en zie enorme stukken ijs afbreken bij Perito Moreno in El Calafata. Vervolgens 'opwarmen' bij de watervallen van Iguazu en het Copacabana strand in Rio de Janeiro.

Zilverroute naar San Pedro

20 dagen | € 2580,00

Zilverroute naar San Pedro
Volg de oude handelsroute tussen Samaipata en Sucre en zie een stuk Bolivia waar toeristen niet komen. Mooie traditionele dorpen waar de geest van Che Chevara nog immer rondwaard. Reis daarna verder naar de koloniale stad Potosi en trek over de ruige Andes via ongelooflijke landschappen tijdens de Salar de Uyuni jeeptocht en ontspan daarna in het oasestadje San Pedro de Atacama en geniet wat de woestijn hier te bieden heeft, maanlandschappen en enorme geisers.

Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.