20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Colca Canyon

Een imponerende canyon die vooral beroemd is geworden doordat je hier condors van zeer dichtbij kunt zien zweven boven de kloof. Ze komen soms op enkele meters over je heenvliegen als je op een van de uitkijkpunten staat.

Maar er is meer te zien; de kloof zelf is een mooi landschap van terrassen, bergen en een rivier die de kloof heeft uitgesleten. Er zijn hier dan ook vele wandelmogelijkheden, zie bij excursies voor de opties. De dorpen zijn hier nog zeer traditioneel, ondanks de groei van het toerisme. Wat opvalt is de prachtige lokale kledij, vaak rijk versiert, vooral de karakteristieke bolhoedjes zijn charmant.

Er zijn verschillende dorpen waar je kunt overnachten in de Colca Canyon. De grootste plaats is Chivay, maar raden Cabanaconda of Yanque, welke dichterbij het beroemde uitzichtpunt ligt waar je in de ochtend de condors kunt zien, Er is 1 hotel aan de rand van de kloof zeer nabij het uitzicht, zie bij hotels voor meer informatie en mogelijkheden.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.