20 jaar Passaat

Urubamba

Dit stadje ligt midden in de Heilge Vallei op een aangename hoogte van 2.870 meter, wat bijna 600 meter lager is dan Cuzco en dat merk je gelijk. Het stadje heeft uiteraard een centaal plein met een historische kerk. Aan de rand van Urubamba zijn de resten van een oud Inca paleis te vinden; Quispiguana. Door de strategische ligging midden in de Heilige Vallei, zijn vele interessante bezienwaardigheden op zeer korte afstand te bezoeken. Een van het meest in het oogspringend zijn de zoutpannen van Moras Salinas, waar sinds de Inca's zout wordt gewonnen. De witte terrassen vormen een wonderlijk contrast met de bergen rondom en maken het tot een van de meest bijzondere dingen om te bezoeken.
Wat verder op ligt een andere iconische bezienswaardigheid, de ronde terrasbouw van Moray. HIer experimenteerde de Inca's met gewassen om te zien welke planten onder welke omstandigheden het beste groeiden Maar de andere inca ruines bij Moray zijn beslist ook een bezoek waard, zeker samen met een gids.
In en rondom Urubamba zijn vele leuke en mooie hotels te vinden en dat samen met de centrale ligging in de Heilige Vallei maakt het vooral een aantrekkelijk plek om te verblijven, ook voor degene die per huurauto rondreizen.
Vanuit Urubamba zijn ook vele excursies te ondernemen als fietsen, hiken en rondtoeren op een quad. Kortom er zijn meer dan genoeg redenen om hier minstens een nachtje door te brengen, want de er zijn ook interessante hotelopteis hier te vinden. Zie onder hotels en excursies voor meer informatie!
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.