20 jaar Passaat

Machu Picchu

Als je Machu Picchu ’s ochtends vroeg wilt bezoeken, is het een goed idee om in Aguas Calientes te overnachten, zodat je de volgende dag vroeg bij Machu Picchu bent (vóór alle bussen en de trein arriveren)
Rondom Aguas Calientes zijn er diverse andere paden uitgezet, waarbij je op punten kunt geraken vanwaar je een ander uitzicht hebt op Machu Picchu dan de gebruikelijke. Ook is er een mooie wandeling te maken naar een waterval in de buurt van Aguas Calientes. Informatie hierover is in plaatselijke kantoortjes te verkrijgen en kunnen eventueel onder begeleiding van een gids plaatsvinden. Deze verschillende wandelingen maken een extra dag Aguas Calientes zeker de moeite waard.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.