20 jaar Passaat

Luquina

Dit kleine dorp van traditionele vissers en boeren ligt op het uiterste puntje van een schiereiland in het Titicacameer. De boten naar Isla Taquile en Amantani komen hier voorbij en het kan daardoor vrij eenvoudig ingepast worden als je ( een van ) deze eilanden bezoekt. Een aantal van deze bewoners heeft een klein huisje aangebouwd waar toeristen kunnen overnachten. Je verblijft dus bij een boerenfamilie min of meer. Je kunt met hen een dagje op stap om bijv. de lama's te hoeden of op het land te werken. Er is altijd wel wat te doen, maar omdat het seizoensafhankelijk is, is het van te voren niet te zeggen wat je samen met je gastheer of vrouw kunt gaan ondernemen. Maar je kunt hier ook prima een dagje wat rondwandelen over de landerijen, genieten van het uitzicht over het Titicacameer, of gaan kanoenen met je gastheer. Het is allemaal heerlijk ongedwongen en je maakt het dagelijks leven in deze gemeenschap van dichtbij mee, zonder de hordes toeristen. 
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.