20 jaar Passaat

Palccoyo

Er zijn twee 'Regenboogbergen' en de site bij Palccoyo ligt verder weg van Cuzco en wordt dus veel minder bezocht dan het erg drukke Vinicunca Regenboogberg. Bijkomend voordeel is dat je de wandeling naar het uitzichtpunt veel korter is ( slechts 1 uur ) en minder klimt, waardoor deze wandeling op grote hoogte redelijk goed te doen is. De maximale hoogte is 4.900 meter, dus je moet wel goed geacclimatiseerd zijn om dit te bezoeken.

We kunnen een bezoek aan deze wonderlijke regenboogberg op verschillende manieren in je reisplan opnemen. Wie het in zijn eigen tempo wilt doen, raden we aan om per huurauto vanuit Cuzco te doen ( of op weg naar Cuzco ). Je kunt overigens nabij deze berg in een dorpje overnachten, zodat je iedereen voor bent in de ochtend.

Je kunt het ook als dagtocht boeken vanuit Cuzco. Vertrek uit Cuzco is wel om 06:00 in de ochtend en je bent zo rond 18:30 weer terug in Cuzco.

NOOT: In de regio van de regenboogberg zijn ook goede raft tochten te maken van een dag tot 3-4 dagen. Dit is te combineren met een bezoek aan een regenboogberg.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.