20 jaar Passaat

Palccoyo

Checacupa Casona

Checacupa Casona

Dit oude maar goed onderhouden koloniale huis is omgebouwd tot een leuk hotelletje. De eenvoudige kamers zijn ruim, schoon en beschikken over een privé badkamer.  Elke kamer komt uit op een veranda en je hebt zo direct toegang tot de tuin of de patio. De eigenaren spreken redelijk goed Engels en met hen kan je overleggen hoe je de regenboogbergen gaat bezoeken en wanneer je wilt ontbijten. Ze zijn uiterst flexibel daarin. Verder beschikt het over een bar en een restaurant.
Cusipata River Lodge

Cusipata River Lodge

Deze lodge ligt iets verder van de Palccoyo regenboogberg, maar dat is slechts 16 km. De ligging van deze rustieke eco-lodge is prachtig, direct aan de Urubamba rivier omringt door bomen en akkers, net buiten het stadje Cusipata. Deze gezellige lodge heeft slechts 8 kamers, een sfeervol restaurant en een sauna !  Deze lodge is eigendom van een van de belangrijkste raft- en kayak operators in de regio en hun eendaagse kayaktoer over de Urubamba rivier begint hier. Het is daarom beslist het overwegen waard om hier een nacht extra in te plannen en na het bezichtigen van de regenboogberg, de volgende dag een halve dag te gaan raften. Ze hebben ook een tweedaagse rafttocht waarbij de overnachting uiteraard in de lodge is. Maar wie het liever wat droger houdt, is deze eco-lodge op deze mooie locatie een zeer plezierige plek om te verblijven. 

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.