20 jaar Passaat

Lima

Lima is sinds de Spaanse overheersing de hoofdstad van Peru. In het centrum vind je veel koloniale gebouwen uit dat tijdperk. Rond de Plaza de Armas vind je de belangrijkste gebouwen zoals de mooie kathedraal en het presidentiële paleis waar je als je geluk hebt een glimp kan opvangen van de president. Je zult versteld staan van de hoeveelheid bewakers die je ziet rondlopen. Vlakbij het plein vind je de catacomben in de Francisco kerk. Een bezoek aan het Goudmuseum is mooi, maar zeker ook aan te bevelen is het schitterende archeologische/antropologische museum in Lima. Hier vind je een uitgebreide collectie aan overblijfselen uit de verschillende boeiende culturen die Peru heeft gekend. Er zijn in Lima nog veel andere goede musea te bezoeken en mocht je nog souvenirs willen kopen voordat je weer naar huis vliegt dan moet je zeker even naar de ‘artesania’ markt. Een bezoekje aan de wijk Miraflores in het moderne deel van de stad is een plek met leuke aangelegde parken waar je in de winkelstraten kunt genieten van alle luxe die je je maar kunt voorstellen. Barranco is de wijk, vlakbij Miraflores, waar je heen gaat voor het uitgaansleven van Lima.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.