20 jaar Passaat

Ica / Huacachina

Niet zo ver vanaf Paracas en de Ballestas Eilanden, ligt de wijnstad Ica. Relatief weinig toeristen bezoeken deze stad, toch zijn er een aantal goede redenen om hier een overnachting te maken. De eerste is het nabijgelegen La Huacachina: een oase-dorpje wat lijkt te zijn weggelopen uit een filmset, gelegen tussen hoge zandduinen rond een meertje in de woestijn. Hier kan je heerlijk bijkomen van de vermoeienissen van het reizen in een rustige omgeving. Voor de actievelingen zijn er mogelijkheden tot sandboarden van de zandduinen. Zonsopkomst en zonsondergang zijn erg mooi, vooral als je met een buggy door de woestijn crost ( zie excursies ).
Een andere tweede reden kan zijn om het Ica het Regionale Museum te bezoeken, dat een erg goed en duidelijk beeld geeft van de Inca- en pre Inca-culturen van Paracas en Nazca. Het museum is een van de betere in Peru en in de collectie bevinden zich werkelijk schitterende geweefde kleden en vele andere zeer interessante zaken, waarvan de menselijke schedels met vergroot achterhoofd het meest bijzonder zijn.
Vanuit Ica of Huacachina zijn excursies naar de Ballestaseilanden ook goed mogelijk, daar het op minder dan een uur rijden ligt.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.