20 jaar Passaat

Pisac

De ruines van Pisac zijn een van de mooiste van heel Peru. Deze site  is zelf groter dan Machu Picchu, maar dat komt vooral omdat het over een veel groter vele kleinere ruines verspreid staan. Maar toch is het zeer de moeite waard om het in je programma op te nemen want een aantal Inca bouwwerken zijn zeer verfijnt, wat aangeeft dat dit een zeer belangrijke plek moet zijn geweest voor de Inca's.
Het stadje Pisac is verder bekend voor zijn grote markt die op zondag en in mindere mate op donderdag gehouden wordt. Het is door de populariteit wel een wat toeristische markt geworden, maar je kunt hier nog altijd mooie marktkramen vinden met producten van lokale boeren en boerinnen, vaak gekleed in mooie klederdracht. 
Er valt wel wat voor te zeggen om hier te overnachten, want het stadje zelf heeft een aantal sfeervolle straatjes met mooie koloniale gebouwen, waar je fijn doorheen kunt slenteren, wat vooral op niet marktdagen zeer aangenaam is. Wie wat sportiever is, de dagwandeling naar de Inca site Intiwatana vanuit Pisco over een mooi pad langs oude Inca terrassen met prachtige vergezichten is een van de mooiste dagwandelingen in de regio. Wie ietsje minder sportief is, je kunt uiteraard ook eerst naar Intiwatana gaan ( per taxi ) en dan berg af naar Pisac lopen. De totale wandeltijd is anderhalf tot 2 uur, maar neem je tijd, want de vergezichten zijn dat zondermeer waard.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.