Passaat op Facebook Passaat op Twitter
Calamiteitenfonds SGR ANVR
Bhutan
Home>Bestemmingen>Bhutan

Bhutan

Geen land in de wereld die zo tot de verbeelding spreekt als Bhutan. Jarenlang was dit mystieke koninkrijk afgesloten van de buitenwereld, mede door zijn hoge ligging in de Himalaya. Natuur, berglandschappen en Boeddhistische kloosters domineren hier al eeuwen lang het beeld.

Nog steeds kan je er niet zo naar toe, je moet alles van te voren geboekt hebben en dat zorgt er ook voor dat de prijs vrij hoog is. Zo moet je gebruik maken van een gids op last van de overheid. Maar je krijgt er wel een bijzondere ervaring voor terug, reizen in een land waar de moderne tijd nauwelijks vat op lijkt te hebben. Bhutan laat zich goed combineren met Sikkim, een ander 'Himalaya-koninkrijk' wat nu is ingelijfd door India.

Praktische informatie
Verzekeringen
Voor al onze reizen is een reisverzekering verplicht. Je kunt deze bij diverse (online) aanbieders zelf eenvoudig afsluiten. Er is tegenwoordig een veelheid aan verschillende pakketten en mogelijkheden, maar zorg er in ieder geval voor dat de medische kosten tegen kostprijs verzekerd zijn.
Een annuleringsverzekering hoeft niet, maar we adviseren het je wel af te sluiten. In de regel dient een annuleringsverzekering binnen 7 dagen na facturering te worden afgesloten! Ook voor annuleringsverzekeringen zijn vele online aanbieders.

Mijn reisplan

Steden

1 blokje = toeristisch
5 blokjes = niet toeristisch
Geen blokje = transitpoint

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; “geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn.” Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: “een complete reis voor een complete prijs”. Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

SGR ANVR Calimiteitenfonds

Bestemmingen

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

 

* Velden met een * zijn verplicht.

Naam*
Telefoon*
Datum
Tijd
Betreft
Verzenden

Verstuur reisplan

 

* Velden met een * zijn verplicht.

Voorletters *
Geslacht
Achternaam *
Adres
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Indicatie vertrekdatum *
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Aantal dagen *
Aantal personen *
Budget pp incl vlucht *
Comfort hotels *
Opmerkingen
Verzenden