20 jaar Passaat

Jouw reis naar Bhutan...

...op maat gemaakt!

Zo werkt het

Bhutan

Geen land in de wereld die zo tot de verbeelding spreekt als Bhutan. Jarenlang was dit mystieke koninkrijk afgesloten van de buitenwereld, mede door zijn hoge ligging in de Himalaya. Natuur, berglandschappen en Boeddhistische kloosters domineren hier al eeuwen lang het beeld.

Nog steeds kan je er niet zo naar toe, je moet alles van te voren geboekt hebben en dat zorgt er ook voor dat de prijs vrij hoog is. Zo moet je gebruik maken van een gids op last van de overheid. Maar je krijgt er wel een bijzondere ervaring voor terug, reizen in een land waar de moderne tijd nauwelijks vat op lijkt te hebben. Bhutan laat zich goed combineren met Sikkim, een ander 'Himalaya-koninkrijk' wat nu is ingelijfd door India.

Lees meer

 Praktische informatie

Voorbeeldreizen

We hebben een aantal voorbeeldreizen voor je samengesteld. Je kunt deze gebruiken als basis van uw reis door de steden toe te voegen aan je reisplan.

Je kunt ook naar het overzicht van alle steden van deze bestemming.


Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenSteden

1 blokje = toeristisch
5 blokjes = niet toeristisch
Geen blokje = transitpoint

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.