20 jaar Passaat

Jouw reis naar India...

...op maat gemaakt!

Zo werkt het

India

Een reis door India is als een reis door de tijd. Sprookjesachtige forten en paleizen, chaotische en intrigerende steden, cultuurschatten uit de rijke geschiedenis, maken India een wereld op zich. Laat je meeslepen door de overweldigende natuur  en ontmoet op straat de hindoes, sikhs, bedelaars en heilige koeien.
Reizen in India is geen sinecure, want alles is mogelijk, ook het onmogelijke... En dan maakt een goede agent en organisatie vaak het verschil. Wij kennen de valkuilen, zodat je tijdens je reis daar niet geconfronteerd wordt en dan is India heel leuk om te reizen. Zie hieronder een aantal voorbeelden of bedenk je eigen ideale india reis zelf met de blauwe steden aan de rechterkant en laat je verrassen door wellicht de onbekende plaatsen, want niets is onmogelijk in India...

 

Lees meer

 Praktische informatie

Voorbeeldreizen

We hebben een aantal voorbeeldreizen voor je samengesteld. Je kunt deze gebruiken als basis van uw reis door de steden toe te voegen aan je reisplan.

Je kunt ook naar het overzicht van alle steden van deze bestemming.


Stranden in Heilige Steden

16 dagen | € 1840,00

Stranden in Heilige Steden
Een relaxte reis in het diepe zuiden van India, waar je niet alleen de tempelsteden ziet als, Mahabaripuram,  Madurai, Trichy, maar ook de 'andere kant' van India zal ontdekken op een plantage in Kottayam en het fascinerende dorp Karaikudi, met al zijn imponerende patriciershuizen uit vervlogen tijden.Daarnaast zie je verbluffende landschappen in Munnar en op de houseboat als je relaxt over de backwaters vaart.

De Rijkdommen van Rajasthan

17 dagen | € 1829,00

De Rijkdommen van Rajasthan
Rajasthan, maar dan anders, zou ook een goede naam voor deze reis zijn. Je reist door het nog vrij onbekende oosten van Rajasthan, waar je via bijzondere Dungapur een regio induikt met vele schitterende paleizen en forten, maar dan zonder horde toeristen. Wandel over de kleurrijke markt in Dhariyawad, zie het imponerende paleisfort in Bundi en relax aan het zwembad in het aangename Neemrana.

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.