20 jaar Passaat

Udaipur

Deze witte stad met haar glinsterend meren rondom is de meest romantische stad van Rajasthan, met talloze elegante paleizen en zeer mooie en rijk versierde haveli (koopmanshuizen).
Er is veel te zien in Udaipur,bijvoorbeeld het beroemde Lake Palace middenin het Pichola meer. Ook kun je er prima ronddwalen door smalle, sfeervolle straatjes en langs de vele ghats. Een bezoek aan het imponerende City Palace is een absolute aanrader.
Deze woning van de voormalige Maharaja doet nu dienst als museum en hotel. Er zijn diverse exposities te bewonderen. In het museumgedeelte van dit grootste paleis van Rajasthan vind je prachtige mozaïeken, gebrandschilderde ramen, extravagante interieurs en nog veel meer.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.