20 jaar Passaat

Dhariyawad

Deze kleine stad kent een zeer kleurrijke groentemarkt, die beslist een bezoek waard is. Vele ’tribals’ in traditionele kleding uit de regio komen hier naar toe om hun spullen te kopen of te verkopen en dat maakt het een bont kleurenspektakel van vele sari’s.
De omliggende dorpen van de Bhil volksstam zijn bijzonder leuk om te bezoeken. Hun traditionele huizen hebben vaak mooie muurschilderingen en de mensen zijn bijzonder hartelijk. Er komen hier nog nauwelijks buitenlanders en dat merk je direct. Het is een heel ander India dan dat van de drukke, grote steden en is een ware verademing.
Het landschap rondom is heuvelachtig en biedt bij het doorkruisen soms mooie vergezichten. Dit is het groene gedeelte van Rajasthan en daardoor een zeer welkome afwisseling van het woestijngedeelte. Tevens is het hier nog authentiek en nauwelijks door toeristen of de buitenwereld beïnvloed. In het nabij gelegen natuurpark kan je met het nodige geluk de vliegende eekhoorn zien.
De overnachting in deze sfeervolle plaats is in een mooi paleis, zie voor meer info bij ’hotels’.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.