20 jaar Passaat

Tiruvanamalai

In de overvloed aan tempels in deze regio, wordt deze vaak over het hoofd gezien en is daardoor bij velen een onbekende. Dat is erg jammer want deze levendige tempel en met zijn vele pelgrims is een van de mooiste om te bezoeken, zeker als het volle maan is en de aantallen pelgrims tot vele duizenden oploopt. Zij lopen dan de pelgrimsroute rondom de berg langs de vele tempeltjes en schrijnen, wat een zeer kleurrijk en soms amusant gezicht is.
De tempel zelf heeft 4 grote gopurams die allen wit zijn. Binnenin de tempel is het altijd druk en is er veel te zien en te genieten. Pelgrims, priesters en sadhus vormen een kleurrijke schouwspel met de tempel als decor.
Het is een vrij belangrijke tempel en daardoor zie je hier altijd vele sadhus rondom de tempel en op de pelgrimsroute. Het allerleukste van deze plek is dat je je vrij kunt rond bewegen, niet lastig gevallen wordt door bedelaars en verkopers en dergelijke, mede omdat het massatoerisme deze zeer mooie tempel over het hoofd ziet.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.