20 jaar Passaat

Kochi

In de beroemde havenstad Kochi met zijn rijke verleden zijn de sporen van onze zeevarende voorvaderen terug te vinden in het Dutch Palace en een oude begraafplaats, die in een charmant vervallen staat is, maar waar de meeste grafstenen nog vrij goed te lezen zijn.
Maar er zijn in deze intrigerende stad meer sporen van een Europees verleden te vinden. Portugese huizen, de oudste Europese kerk van India en vele andere mooie Portugese kerken en een imponerende Santa Cruz baseliek. Er is ook een zeer oude Joodse gemeenschap met een kleine synagoge in het handelscentrum voor specerijen van de stad. Als je hier doorheen wandelt, is het niet alleen kijken, maar ook vooral ruiken.
De haven met zijn imposante fort, de vele oude huizen, waarvan er vele nog stammen uit de tijd van de Nederlanders is bijzonder sfeervol.
Rondom de haven is het altijd een gezellig drukte aan het einde van de dag met rondslenterende toeristen ( vooral Indiërs). De vele vissers zijn dan hun netten aan het boeten en de beroemde Chinese visnetten die langs de waterkant staan opgesteld, maken het plaatje helemaal compleet. Het levert idyllische zonsondergangen op.
De Kathakali dansvoorstellingen in deze streek zijn wereldberoemd en moet je gezien hebben. Het is een wonderlijk schouwspel, waarbij enkel de mannen deze sierlijke dansen uitvoeren.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.