20 jaar Passaat

Jaipur

Jaipur die als bijnaam de roze stad draagt, is een van de levendigste steden door zijn vele bazaars.
Ook deze stad kent indrukwekkende paleizen en een groot fort , hooggelegen bovenop een heuveltop. Het Paleis van de Wind is een van de bekendste bezienswaardigheden in Jaipur. Het is voornamelijk een mooie façade waarachter de hofdames het dagelijkse straatleven konden gadeslaan. De stad bezit ook een astrologisch observatorium daterend uit 1728 en aangelegd door Jai Singh, de toenmalige maharaja die een passie voor sterrenkunde had.
Doordat de stad vele paleizen rijk is, is de keus voor een stijlvolle en sfeervolle overnachting erg groot en is er voor elke beurs iets leuks te vinden. Kijk bij hotels voor meer informatie en vele foto’s over de mogelijkheden.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.