20 jaar Passaat

Sasan Gir

In dit park kun je een safari per jeep maken op zoek naar de Aziatische leeuw. Deze unieke diersoort komt enkel nog in dit park voor. Het heeft er naar uitgezien dat deze diersoort van de aardbodem zou verdwijnen, maar door de komst van dit natuurpark zijn ze weer in aantal toegenomen. De kans dat je een Aziatische leeuw te zien krijgt is daarom ook vrij groot. Naast leeuwen zijn er ook vele andere diersoorten waar te nemen als herten, papegaaien, pauwen, apen en vele soorten vogels.
Het park is gesloten van van juni tot en met oktober en er kunnen dan geen safari’s gemaakt worden.

Nabij ligt de Rann of Kutch, een uitgestrekte zoutpan die in de natte peiode geheel onder water komt te staan. in dit unieke gebied leeft de zeldzame ’wild ass’ naast veel ander wild life. Zie bij Rann of Kutch voor meer foto’s
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.