20 jaar Passaat

Neemrana Fort Palace

Een prachtig heritagehotel,ongeveer 2 ½ uur rijden vanaf Delhi, richting Jaipur. Dit indrukwekkende fort, wat nu is aangepast tot een zeer aangenaam en stijlvol hotel, is gebouwd in 1464 en is daarmee het oudste Heritage hotelgebouw van India. Het heeft een magnifieke ligging op de helling van een heuvel en overziet daardoor vanaf de vele terrassen die dit hotel rijk is de lager gelegen vlakte. De kamers zijn voorzien van antieke meubels en zijn stijlvol gedecoreerd. Naast de vele terrassen, is er ook een prachtig zwembad te vinden. Jeepsafari’s, paardrijtochten, kameeltochten en bezoek aan een vogelreservaat kunnen hier voor je georganiseerd worden. Het hotel is een meer dan aangename plaats om je India-reis te beëindigen en een zeer goede vervanger voor een paar dagen strand.

Het is onder het diverse ambassadepersoneel in Delhi een zeer geliefde plek om het weekend door te brengen
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.