20 jaar Passaat

Goa

Goa was al een belangrijke havenplaats ten tijde van het Vijayanagar rijk van de veertiende eeuw. De hier aanwezige baaien werden gebruikt om uit Arabië stammende paarden te ontschepen voor de hoofdstad bij Hampi. Het was ook deze natuurlijke haven die Goa interessant maakte voor de Portugezen. Zij maakten het tot een belangrijk bolwerk in hun netwerk van specerijenhandel en uiteindelijk zou de kolonie het hoofdkwartier worden van hun gehele Aziatische imperium. Dat het de Portugezen niet alleen om geld te doen was, blijkt ook uit de talloze katholieke kerken die Goa rijk is. Onder leiding van St.Francis Xavier hebben missionarissen zich vanaf de tweede helft van de zestiende eeuw ingespannen om de lokale bevolking te kerstenen. Nu nog steeds hangt een groot deel van de bevolking het katholieke geloof aan.

Tegenwoordig is Goa voornamelijk bekend vanwege haar stranden. Aanvankelijk ontdekt door de hippie scene, werd het een centrum van de party- en drugsscene, maar inmiddels heeft ook het grote publiek de weg naar Goa gevonden. Het gebied herbergt zoveel stranden, dat er voor iedereen een plek te vinden is en de vriendelijke mensen en relaxte atmosfeer doen menigeen langer blijven, of nogmaals terugkomen.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.