20 jaar Passaat

Dungarpur

Deze stad is een mooie tussenstop als je van Rajasthan naar naar Gujarat reist, bijvoorbeeld van Udaipur naar Bhuj of vice versa. Vooral de route vanaf of naar Udaipur is een mooie tocht door de bergen langs vele bergstammen die allen nog zeer traditioneel leven en wonen. Deze regio is bijzonder rijk aan vele verschillende stammen en is daardoor een zeer kleurrijk gebied. De stad ligt tussen de heuvels van het Aravalli gebergte en dat is ook waar het zijn naam aan te danken heeft: Dungarpur staat voor stad in de heuvels.
Buiten de stad ligt het Juna Mahal uit de dertiende eeuw, het voormalige paleis van de lokale maharaja. Het paleis is nog immer in handen van de familie en kan bezocht worden. Het paleis heeft van binnen mooie en verfijnde muurschilderingen en glas-in-loodramen.
Het meest bijzondere van Dungarpur is het Udai Bilas Paleis . Dit paleis, gebouwd rond Ek Thambia Mahal met een sprookjesachtige ligging aan het Gaibsagarmeer , behoort tot een van de mooiste die we kennen.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.