20 jaar Passaat

Orccha

Orccha is een oude historische stad met talrijke monumenten, tempels en paleizen. Daarnaast is het een ideale stop tussen Agra en Khajuraho. De naam Orccha betekent verborgen plaats en dat is het voor de meeste toeristen nog altijd. Je komt in deze plaats weinig toeristen tegen en dat is wonderbaarlijk gezien de veelheid aan bezienswaardigheden in deze charmante stad.

Het fort is een rechthoekig complex, gebouwd middenin de rivier, en stamt uit de zeventiende eeuw. Het gehele complex is zo groot dat het drie paleizen bevat. Het Raj Mahal ( Mahal = paleis) bevat bijzonder kleurrijke muurschilderingen die zeer goed bewaard zijn gebleven.
Het Jehangir Mahal is het meest indrukwekkende van de drie paleizen, vooral door zijn grootte. het heeft vanaf de top mooie uitzichten en het heeft een aardig en klein archeologisch museum.
Het kleinste paleis, Raj Praveen Mahal heeft een bijzondere tuin.

Buiten het fort, in de plaats Orrcha zelf, zijn nog enkele mooie tempels te vinden. De bekendste is de Ram Raja tempel die voorheen een paleis was. Deze tempel is nog steeds in gebruik en is eenvoudig te herkennen aan zijn enorme torens. De Lakshi Narayam Tempel beschikt over goed bewaard gebleven muurschilderingen.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.