20 jaar Passaat

Mandu

Mandu was vroeger bekend als de City of Joy. Deze stad gebouwd in de tiende eeuw na Chr. was vroeger in zijn glorietijd een centrum van kunst. In de veertiende eeuw scheidde het zich af en stichtte Dilhawar Khan uit Afghanistan hier zijn eigen koninkrijk. Dit was het startsein voor de bloeiperiode van Mandu.
Je vindt hier nog immense bouwwerken als de paleizen en tombes die in deze grote stad het aangezicht toen bepaalden. Hoewel het nu een verlaten stad is, zijn de majestueuze gebouwen uit die tijd nog immer imponerend. De bouwstijl, die in die tijd gehanteerd werd, wordt nu gezien als het beste voorbeeld in India van Afghaanse bouwkunst. In dit grote fort zijn zeer veel bouwwerken in goede staat te bewonderen.
Deze verlaten stad is behoorlijk uitgespreid over het plateau waar de stad op gebouwd is. Je kunt je hier het beste per fiets verplaatsen.
Je overnacht in het dorpje dat tussen deze gebouwen in ligt. De onderkomens zijn hier eenvoudig, dat wil zeggen dat je geen eigen badkamer hebt. Ook de restaurants zijn erg eenvoudig en beperkt in hun keus. Dit heeft te maken met de afgelegen ligging en het feit dat hier nog erg weinig toeristen komen en overnachten.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.