20 jaar Passaat

Nagarhole National Park

Een park dat samen met Bandipur, Mudumalai en Wayanad het Nilgiri Biosphere Reserve vormen, een aaneengesloten natuurpark van meer dan 3000 vierkante kilometer. Nagarhole is, van al deze parken, een van de mooiste en de beste om wildlife te zien. De bossen zijn weelderig groen en je hoeft niet veel moeite te doen om de overvloed aan wildlife te zien en vooral liefhebbers van olifanten komen hier aan hun trekken. Het is naar ons idee onmogelijk dit park te bezoeken en geen wilde olifanten te zien. Dat geldt overigens ook voor de vele herten, makaken en languren...
Een andere priominte bewoner van dit schitterende park is de gaur, die ook wel indiase bizon genoemd wordt, wat niet helemaal juist is. Dit fenomenale dier houdt zich vaak op in groepen, alleen de zeer imponerede mannetjes leven vaak solitair.

Ook de vele en vaak bijzondere watervogels en vele verschillende soorten roofvogels die dit park rijk is, kom je met speels gemak tegen, zowel met de jeepsafari’s als met de boottocht, waarbij de corocal boottrip leuk is om te doen en de gewone boottocht je het meeste ziet.

Uiteraard zijn er in het park tijgers en panters, maar de kans op het zien van deze grote katachtigen is vrij klein, doch zeker niet uit te sluiten
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.