20 jaar Passaat

Pondicherry

Deze stad was vroeger een Franse kolonie en veel daarvan is in het oude gedeelte van de stad nog terug te vinden. Langs de boulevard vind je het oude gedeelte van Pondicherry met smalle straten die vol staan met oude koloniale huizen en diverse kerken. Het geeft de stad een mediteriaan gevoel en dat maakt het tot een aangename afwisseling in het met tempels overlade Tamil Nadu.
De fransen hebben nog meer achtergelaten op deze plek dan alleen mooie gebouwen, prachtige huizen en politieagenten met een rode kepis. De restaurant serveren hier ’naturellement quisine francaise’ en dat is ook een aangename afwisseling met het indase eten.
De oude stad is een prima plek om rond te slenteren door de sfeervolle straten, de boutieks en gallerien te bekijken en indase manier van indase strandleven te aanschouwen vanaf de boulevard.

Maar Podicherry is en blijft een Indiase stad, dus naast de kerken kom je hier ook vele tempels tegen en er is een beroemde ashram, te weten de Sri Aurobindo, welke je ook kunt bezoeken, mocht je daarin geinteresseerd zijn

Rondom Pondicherry zijn vele aantrekkelijke stranden met tegenwoordige uitstekende resorts. Maar ook in Pondicherry zelf zijn er stijlvolle overnachtinsplekken te bedenken. Zie bij ’hotels’ voor de mogelijkheden
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.