20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Peru

Tot de komst van de Spanjaarden waren de inwoners van Peru aanhangers van natuurreligies. De oude bouwwerken ademen dan ook respect voor de natuur uit. Tempels, dorpen, vestigen, begraafplaatsen, alles was een met de omgeving en lijkt vaak meer het werk van God dan van de mens.

Er is een veelheid aan oudheden te bewonderen in dit fotogenieke land, maar de bekendste is natuurlijk Machu Picchu. Maar er is meer, veel meer, vooral in het vaak vergeten noorden van Peru, waar je de tempels en zelfs complete steden kunt terugvinden van vele fascinerende pre Inca culturen.
Wie ook natuur op zijn menu heeft staan kan in Peru ook zijn hart ophalen, condors in de Colca Canyon, ara's die klei eten in het regenwoud en zeeleeuwen die ruzien met pinguïns voor de beste plek op het strand. Actief bezig zijn? Er is een veelheid aan trekkings in de mooiste berggebieden van de Andes, als je meer wil dan de Inca Trail.

Zie de voorbeeldreizen voor enkele ideeen hoe je dat allemaal kunt beleven. Had je andere ideeen of plannen? Laat het ons gerust weten, we maken alles op maat voor je in Peru.

Lees meer

 Praktische informatie

Alle Inca-wegen leiden naar Cuzco

18 dagen | € 2088,00

Je reist overdag per comfortabele langeafstandsbus langs de zuidkust en over de Andes naar Cuzco. Eerst sta je oog in oog met zeeleeuwen en pinguïns bij de Ballestas Eilanden. Vervolgens vlieg je over de mysterieuze Nascalijnen en heb je een rendez vous met de condors in de Colca Canyon. Je overnacht bij de Indiaanse bevolking op Isla Amantani en ontdekt de Heilige Vallei tussen Cuzco en Machu Picchu.
Lees meer

Peru met Selfdrive

17 dagen | € 2440,00

Een land ontdek je echt, als je kunt stoppen waar je wilt en dan is een huurauto het aangewezen vervoermiddel daarvoor. Er is buiten de steden erg weinig verkeer en bij deze route laten we je vooral tijden op die rustige wegen tussen Arequipa en Cuzco. Je zult condors zien, prachtige dorpjes onderweg waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en je komt onderweg ook vele verschillende ruines tegen, die je soms helemaal voor je zelf hebt. Maar de bekende high lights zitten uiteraard ook in deze reis. Kortom, een ideale mix voor de wat meer avontuurlijke reiziger.
Lees meer

Peru luxe (4-5 sterren niveau)

14 dagen | € 3258,00

Voor wie veel wil zien en beleven op een zeer comfortabele manier in een de mooiste landen in Zuid Amerika , is deze reis een mooi uitgangspunt. In 15 dagen zie je het koloniale verleden in Arequipa, de traditionele indiaanse way of life in Colca Canyon en Puno en  de rijke Inca cultuur rondom Cuzco en Machu Picchu. Overnachting in hotels die ook veel sfeer en uitstraling hebben.
Lees meer

Peru in Condorvlucht

20 dagen | € 2358,00

Een comfortabele reis vol met avontuur, cultuur en natuur. Eerst de Ballestas Eilanden met vele zeevogels en zeeleeuwen. Vervolgens  vliegen naar de romantische stad Arequipa en alvast wennen aan de hoogte. In de Colca Canyon zal je de machtige condor zien. Per prive auto over de Andes naar Isla Amantani, waar je bij lokale indianen overnacht op het Titicacameer. Na Cuzco met de echte Inca Trail naar Machu Picchu.
Lees meer

Reis langs de toppen van de Andes

24 dagen | € 3198,00

Een reis met een ongekende diversiteit aan landschappen, bevolking en cultuur. Hoewel je door drie landen reist, is het de Andes die de centrale rol speelt in de reis. Een reis voor de wat meer ervaren reiziger, die weet dat je soms wat ongemak voor lief moet nemen om op bijzondere plekken terecht te kunnen komen zoals overnachten bij Indianen op het Isla Amantani of de zeer spectaculaire jeeptocht bij Uyuni.
Lees meer

Peru met Galapagos

18 dagen | € 4498,00

Een combinatie van de mooiste cultuur - en natuurschatten van Zuid Amerika! Zie de machtige condor zweven over de Andes in de Colca Canyon, sta oog in oog met de oude Inca stad Machu PIcchu en wandel tussen de zeeleeuwen, schildpadden en vele vogels op de eilanden van de Galapagos
Lees meer

Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.