20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Uyuni

De naam van het stadje aan de rand van het zoutmeer ‘Salar de Uyuni. Vanuit Uyuni (3600 meter) kun je jeeptochten maken over het surrealistisch landschap van uitgestrekte zoutvlaktes, van meren die van kleur veranderen, geisers, warmwaterbronnen, uitgestrekte vlaktes, reuzen cactussen en bijzondere bergen.
In Uyuni is het vaak koud, winderig, stoffig en de woestijnachtige omgeving zorgt voor een desolate indruk van dit stadje in het zuidwesten van Bolivia. Uyuni wordt door vele reizigers ‘het meest lelijkste stadje in Bolivia' genoemd. Je kunt ook een bezoek brengen aan het kerkhof van locomotieven ,die in glorietijden gebruikt werden maar nu in de woestijn staan weg te roesten. Er zijn overigens wel leuke restaurantjes te vinden in Uyuni, maar het stadje zelf stelt niet veel voor, de omgeving des te meer !

Zie voor alle mogelijkheden Salar de Uyuni jeeptocht..

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.