20 jaar Passaat

Jouw reis naar Argentinië...

...op maat gemaakt!

Zo werkt het

Argentinië voorbeeldreizen

 De Spanjaarden noemden het ooit Het Land van Zilver ( Argentum ) maar voor de reiziger is het een land met gouden mogelijkheden. De vele spectaculaire landschappen en natuurfenomenen die dit land herbergen, zijn slechts het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.  In het zuiden, beter bekend als Patagonië, sta je oog in oog met zeeolifanten, pinguïns, walvissen en guanaco's.
Alleen heeft Argentinië een klein nadeel, de afstanden tussen de interessante plaatsen is enorm. Dat vraagt een goede planning, maar verbindt goed en wat niet?  Hoe lang moet je ergens voor uit trekken, voordat je weer verder reist? En hoeveel gletsjers moet je zien? Dat weten wij als geen ander, we kennen Argentinië al sinds 1999 en kennen alle 'tips en tricks' om een reis samen te stellen die een goede balans vormt tussen goede prijs en een maat gesneden programma. 

Lees meer

 Praktische informatie

Eindeloos ijs

20 dagen | € 2499,00

Eindeloos ijs
Het mooiste gedeelte van Patagonie ervaren op de beste manier; per huurauto en te voet. Maak een autotocht over een stuk van de beroemde Camino Austral, tussen Coyhaique en het idyllische Guadal, met uitzicht over de mooiste meren in Chili. Daarna trek je verder zuidwaarts, naar de wereld van gletsjers in El Calafate en ruige berglandschappen met de mooiste bergwandelingen in Torres del Paine, de W-trek.

Een Actief Patagonisch Avontuur

21 dagen | € 2252,00

Een Actief Patagonisch Avontuur
Ervaar de uitgestrektheid, ruigheid en desolaatheid van Patagonie op vele manieren. Maak een self drive over Peninsula Valdes en sta oog in oog met een zeeolifant, pinguin, en walvis. Peddel in een kano naar het einde van de wereld in Ushuaia aan het beroemde Beagle kanaal. Zie gigantische brokken ijs afbreken van de gletsjers bij El Calafate, wandel naar de onwaarschijnlijke rotspieken van Fitzroy in El Chalten en dans de tango als slot in Buenos Aires!

Op kaaimannenjacht met de gauchos

22 dagen | € 2376,00

Op kaaimannenjacht met de gauchos
Het noorden van Argentinië is ook goed in onze zomer te bereizen. Een spectaculaire selfdrive in de regio Salta met vele actieve mogelijkheden, zoals bij Seclantas in onwerkelijke landschappen. En onderweg verblijf je in en bijzondere onderkomens zoals een traditionele boerderij in Coronel Moldes of een historische herenboerderij in Angastaco. Wandel en vaar langs de inmense watervallen van Iguazu en ontspan met heerlijke boottochtjes bij Esteros de Ibera, waar de kaaimannen en capibara's gewoon op je wachten!

De mooiste self drive van het noorden

23 dagen | € 2699,00

De mooiste self drive van het noorden
Wie van self drives houdt, zit met deze reis goed, je trekt 3 weken lang door een van de mooiste bergregio's. Onderweg sfeervolle Andesdorpen, bodega's, estancia's  en de kleurrijkste berglandschappen die je ooit zult zien! Het is een zeer afwisselende reis en de rijdagen zijn over het algemeen redelijk kort, zodat je ook tijd hebt om het land te ervaren, zien en beleven met tussendoor bijzondere excursies in Belen en Seclantas, beide nog onontdekte pareltjes. Je leidraad van deze reis is de roemruchte Ruta 40 ( ruta cuarenta ), de weg langs de Andes die van het uiterste noorden van Argentinie naar het zuidelijkste puntje gaat en dit is het mooiste stuk.

Selfdrive & Hike, Just go South !

26 dagen | € 4495,00

Selfdrive & Hike, Just go South !
Twee legendarische wegen, plus heel veel wandelingen in de mooiste parken van Patagonie! Eerst rij je over de Carretera Austral langs vele natuurparken en daarna over de Ruta Cuarenta ( Ruta 40 ) de beroemde weg in Argentinie naar het diepe zuiden van Patagonie. Het programma is zo samengesteld dat je naast deze spectaculaire self drive ook lekker veel kan wandelen en of andere outdoor activtiteiten kan doen, want je ervaart Patagonie toch niet achter het raam van je auto? Dus: just drive south en hike !

IJsbergens met tropische watervallen

23 dagen | € 4018,00

IJsbergens met tropische watervallen
Het mooiste van Patagonie zien en eindigen met strand, dat is deze reis. Geniet van de pinguins, walvissen en veel ander wild life in Peninsula Valdez. Maak  de mooiste wandelingen in Torres del Paine, vanuit comfortabele lodge en zie enorme stukken ijs afbreken bij Perito Moreno in El Calafata. Vervolgens 'opwarmen' bij de watervallen van Iguazu en het Copacabana strand in Rio de Janeiro.

Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.