20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Argentinie

 De Spanjaarden noemden het ooit Het Land van Zilver ( Argentum ) maar voor de reiziger is het een land met gouden mogelijkheden. De vele spectaculaire landschappen en natuurfenomenen die dit land herbergen, zijn slechts het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.  In het zuiden, beter bekend als Patagonië, sta je oog in oog met zeeolifanten, pinguïns, walvissen en guanaco's.
Alleen heeft Argentinië een klein nadeel, de afstanden tussen de interessante plaatsen is enorm. Dat vraagt een goede planning, maar verbindt goed en wat niet?  Hoe lang moet je ergens voor uit trekken, voordat je weer verder reist? En hoeveel gletsjers moet je zien? Dat weten wij als geen ander, we kennen Argentinië al sinds 1999 en kennen alle 'tips en tricks' om een reis samen te stellen die een goede balans vormt tussen goede prijs en een maat gesneden programma.


Lees meer

 Praktische informatie

Patagonie Luxe (4-5 sterren niveau)

18 dagen | € 4798,00

Na het kosmopolitische Buenos Aires, duik je eerst de ruige wildernis in van Patagonie, maar zonder concessies te doen aan comfort. Na de boottocht langs de imponerende gletsjer Perito Moreno in El Calafate, trek je per huurauto naar het prachtige Torres del Paine, mooiste park van Zuid Amerika. Na Ushuaia met unieke excursies, lekker opwarmen bij de subtropische watervallen van Iguazu.
Lees meer

Patagonisch Avontuur

19 dagen | € 2280,00

Ervaar de uitgestrektheid, ruigheid en desolaatheid van Patagonie. Maak een self drive rond de  7 meren bij Bariloche, wandel naar de onwaarschijnlijke rotspieken van Fitzroy in El Chalten, Zie gigantische brokken ijs afbreken bij de gletsjers bij El Calafate en ervaar het einde van de wereld in Ushuaia aan het beroemde Beagle kanaal.
Lees meer

De Zuid Amerikaanse woestijn

19 dagen | € 2980,00

Een ideale ( onze ) zomerreis, enkel zon in deze regio. Ontdek de Atacamawoestijn bij San Pedro en trek verder over de Andes naar Uyuni door desolate landschappen. Via het nog onbekende Tupiza met nog meer verbluffende landschappen naar het noordwesten van Argentinië en ontdek per huurauto deze regio met gezellige koloniale Andesstadjes als Humahuaca en Purmamarca.
Lees meer

Eindeloos ijs

21 dagen | € 2848,00

Het mooiste gedeelte van Patagonie ervaren op de beste manier; per huurauto en te voet. Maak een autotocht over een stuk van de beroemde Camino Austral, tussen Coyhaique en het idyllische Guadal, met uitzicht over de mooiste meren in Chili. Daarna trek je verder zuidwaarts, naar de wereld van gletsjers in El Calafate en ruige berglandschappen met de mooiste bergwandelingen in Torres del Paine, de W-trek.
Lees meer

Op kaaimannenjacht met de gauchos

19 dagen | € 3580,00

Het noorden van Argentinië is het beste in onze zomer te bereizen, het is daar dan heerlijk rustig en zonnig weer. Verken  uitgebreid de wonderlijke landschappen per self drive rondom Salta. Daarna naar het land van de gaucho's, waar je in Esteros de Ibera de ongekende rijke fauna van dichtbij kunt ervaren. Als laatste een spetterend slot, de watervallen van Iguazu met een leuke omweg via ruines van San Ignatio de Mini.
Lees meer

IJsbergens met tropische watervallen

23 dagen | € 4018,00

Het mooiste van Patagonie zien en eindigen met strand, dat is deze reis. Geniet van de pinguins, walvissen en veel ander wild life in Peninsula Valdez. Maak  de mooiste wandelingen in Torres del Paine, vanuit comfortabele lodge en zie enorme stukken ijs afbreken bij Perito Moreno in El Calafata. Vervolgens 'opwarmen' bij de watervallen van Iguazu en het Copacabana strand in Rio de Janeiro.
Lees meer

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.